Snimamo video zapise i fotografije iz zraka za sve vrste prigoda. Nudimo kompletnu uslugu montaže video materijala kao i usluge savjetovanja prilikom snimanja a u svrhu poboljšanja i promocije Vašeg proizvoda,reklame,spota... Oprema s kojom radimo je dron DJI Phantom 4 PRO+ pomoću kojega snimamo video u visokoj 4k (4096 x 2160 piksela) rezoluciji.

Cijene snimanja kreću se već od 700,00 Kn (s PDV-om), no radi specifičnosti pojedinog zadatka za izračun cijene bez obaveze, najbolje nas je kontaktirati na broj 098/223-245 ili putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  .

snimanje dronom1  snimanje dronom2 
snimanje dronom3 snimanje dronom4

uredski materijal

Brza i kvalitetna opskrba uredskim materijalom preduvjet je dobrog funkcioniranja administracije unutar određene tvrtke, ustanove ili državne uprave. Ono što HP DESIGN može ponuditi svojim klijentima i što nas čini profesionalnima i korak ispred drugi; jest:

 • kontakt osoba kojoj se možete javiti unutar Vašeg radnog vremena i dostupna je samo Vama
 • brza isporuka traženog materijala
 • stalni kontakt telefon dodijeljenog dostavljača
 • dostava do Vašeg ureda
 • bez zaračunavanja troškova dostave
 • povoljne cijene i unaprijed dogovoreni uvjeti plaćanja

Kao ugovorne partnere odabrale su nas mnoge institucije, navesti ćemo ih samo nekoliko:

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, slobodno se javite na jedan od naših kontakta te ćemo Vam ubrzo nakon razgovora biti u mogućnosti ponuditi uslugu koja je potpuno prilagođena Vašim potrebama, odnosno nesmetanom i brzom funkcioniranju administracije po pitanju uredskog potrošnog materijala i održavanje informatičke opreme.

pc-servis01Računala, notebooci, printeri i ostala oprema danas su dio našeg života i posla, nezamjenjivi su u svakodnevnim poslovima i omogućuju nam lakše, brže i produktivnije djelovanje.
No što kad se nešto pokvari, kad sustav zablokira, kad stvari ne idu kako treba?
U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis računala, sa vrhunskom opremom i stručnim inženjerima, koji će uspješno i sigurno riješiti svaki Vaš problem! S bogatim iskustvom od preko 10 godina te brojnim zadovoljnim korisnicima, na tržištu smo se nametnuli kao ozbiljni i profesionalni servis...

Izdvajamo neke od usluga:

 • dijagnostika kvara računala
 • instalacije operativnih sustava (MS Windows, Linux, Mac OS...)
 • čišćenje računala od virusa i štetnih programa
 • profesionalno spašavanje podataka i backup
 • popravak stolnih i prijenosnih računala
 • sastavljanje novih te nadogradnja starih računala
 • servis ostale računalne opreme
 • ponuda novih računala, komponenti i ostale računalne opreme


Modularna bina za sve prilike

img40

Nudimo usluge najma bine (pozornice) za sve vrste manifestacija poput programa kulturno-umjetničkih društava, modnih revija, koncerata, predstava... Binu je moguće kombinirati u nekoliko različitih načina postavljanja, najveća površina iznosi 65 kvadratnih metara (10x6,5m) uključujući krovnu konstrukciju.

Podnica je napravljena od protuklizne blažujke, a njena visina je 80cm od tla. Najniža točka krovne konstrukcije je 2,75m na zadnjoj strani i 4m na prednjoj strani, gledajući s točke visine podnice.

Cijena najma bine vezana je uz njenu površinu te duljinu trajanja pojedine manifestacije, a okvirno možemo reći kako je cijena za jedan kvadratni metar prostora 80,00 Kn. Za više informacija možete se obratiti na:

Telefon/FAX: 032/372-396

Mobitel: 098/223-245

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na slici je prikazana bina formirana za manji KUD program (10x5,5m).

Elektroservis.